Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Bereken hier uw korting op zorgverzekering via VGZ

VGZ

Vroeger was VGZ een afkorting van Stichting Volksgezondheidszorg Zuid Nederland. VGZ is al meer dan 65 jaar actief in de zorg. VGZ is onderdeel van Coöperatie VGZ. Coöperatie VGZ voert de zorgverzekering uit voor verschillende merken, VGZ heeft 4,2 miljoen klanten een van de grootste zorgverzekeraar op de markt.

Voor goede zorg, zorg je samen. Dat is het motto waarmee Coöperatie VGZ dagelijks werk maakt van goede zorg voor haar verzekerden, samen met zorgverleners,  de overheid, andere zorgverzekeraars én verzekerden. Die samenwerking is nodig om nu en in de toekomst zeker te zijn van goede zorg. Er liggen flinke uitdagingen in het verschiet op het gebied van betaalbaarheid, toegankelijkheid en kwaliteit van zorg. Coöperatie VGZ is ervan overtuigd dat samenwerking met de gehele zorgsector de antwoorden op die uitdagingen geeft.

Een zorgpakket dat precies bij u past

Ook in 2021 wilt u goed verzekerd zijn voor zorgkosten. U wilt daarbij uiteraard zelf een keuze kunnen maken. En waarschijnlijk wilt u ook weten hoe u kunt besparen op uw zorgverzekering. Wij helpen u graag verder.

Klik hier voor een vergelijking, premie(korting) en vergoedingenoverzicht van aangesloten verzekeraren. U kunt een onafhankelijk vergelijking maken of kies direct uw gewenste zorgverzekeraar (zie Verzekering afsluiten)