Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Met deze verzekering krijg je juridische hulp van DAS / Arag bij een onverwacht conflict. Wij hebben hiervoor een overeenkomst gesloten met DAS & Arag. Ook krijg je een vergoeding van de kosten van deze juridische hulp. Bijvoorbeeld proceskosten en de kosten van onafhankelijke deskundigen.

Keuze: Consument en wonen
Je bent verzekerd voor juridische hulp bij conflicten over onder andere consumentenaankopen, geboekte vakanties of bij conflicten die te maken hebben met (ver)kopen, (ver)bouwen of (ver)huren van je woning.

Keuze: Verkeer
Wil je juridische hulp bij het verhalen van schade en persoonlijk letsel die je in het verkeer hebt opgelopen? Kies dan de keuzedekking Verkeer. Je krijgt ook juridische hulp bij verkeersstrafzaken en verkeersboetes.

Keuze: Werk en inkomen
Wil je juridische hulp bij conflicten over pensioen en sociale zekerheid, bijvoorbeeld een conflict met een uitkeringsinstantie? Kies dan de extra keuzedekking Inkomen.

Keuze: fiscaal en vermogen
Wil je juridische hulp bij een beroepsprocedure tegen de Belastingdienst? Of bij een conflict over een recreatiewoning in het buitenland of vermogensbeheer? Kies dan de keuzedekking Fiscaal en vermogen.