Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Deze verzekering vergoedt hulp, schade of kosten als je op reis bent. De doorlopende reisverzekering is het hele jaar geldig. Je reis mag maximaal 60 dagen duren (standaard verzekerd). Verlengen naar 90 of 180 dagen is meestal mogelijk.

Je bent standaard verzekerd voor hulp van de Alarmcentrale. Bij een ongeluk, ziekte of overlijden regelen en vergoeden we vervoer naar huis, extra verblijfskosten of hulp aan je gezin. 

Keuze: Medisch
Met de keuzedekking Geneeskundige kosten ben je verzekerd voor de kosten van een spoedeisende of onverwachte medische behandeling, aanvullend op je basiszorgverzekering.

Keuze: Bagage
Je bent verzekerd voor beschadiging, diefstal en verlies van je bagage. Je kunt kiezen uit de volgende verzekerde bedragen: € 1.000, € 3.000 of € 5.000 per verzekerde. Je ontvangt de nieuwwaarde voor bagage niet ouder dan 1 jaar. En anders de dagwaarde. Voor de vergoeding maken we gebruik van een afschrijvingslijst.

Keuze: Bijzondere sporten
Met de keuzedekking Sporten en wintersport ben je verzekerd voor schade tijdens de beoefening van wintersport, bergsport, luchtsport of risicovolle watersport (zoals rafting). Sleeën, schaatsen, langlaufen en duiken zijn standaard verzekerd. Daarvoor is deze keuzedekking niet nodig.

Keuze: Pech op reis
Met de keuzedekking Hulp en huur vervoermiddel krijg je hulp als je vervoermiddel onverwacht uitvalt. Of als de bestuurder in het buitenland uitvalt door ziekte, een ongeval of overlijden en er niemand uit het reisgezelschap is die het van de bestuurder kan overnemen.

Keuze: Ongevallen
Jij of je nabestaanden ontvangen een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval tijdens de reis. Bij overlijden is dat € 25.000 en bij blijvende invaliditeit maximaal € 75.000, afhankelijk van de mate van invaliditeit.

Keuze: Doorlopende annuleringsverzekering
Heb je een reis geboekt, maar kun je onverwachts niet gaan? Of moet je de reis voortijdig afbreken? Dan vergoeden we de kosten die je hebt gemaakt en niet terugkrijgt. Je kunt kiezen voor een verzekerd bedrag per persoon per reis van € 750, € 1.500 of € 3.000.

Keuze: Zakelijke reis
Standaard ben je alleen verzekerd voor particuliere reizen. Met deze keuzedekking geldt je reisverzekering ook voor een reis voor je werk. Lees meer

Keuze: Extra sportuitrusting
Je kunt je sportuitrusting meeverzekeren tot maximaal € 2.500 voor alle verzekerden samen per reis. Dit bedrag is bovenop het verzekerde bedrag van je bagage.

Keuze: Geld
Je kunt je geld meeverzekeren tot maximaal € 500 per reis.

Let op bedragen en dekkingen kunnen verschillen per verzekeraar, bovenstaande is een algemeen beeld van de betreffende dekking.