Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

 

Wil je een huis kopen om te verhuren

Koop je puur en alleen om de woning te verhuren? Dan kun je geen “reguliere” hypotheek af sluiten. Daarvoor zijn een aantal hypotheekverstrekkers waar wij mee samenwerken. Deze geldverstrekkers stellen andere eisen dan bij een hypotheek zoals je deze waarschijnlijk gewend bent. Wij willen je hierin graag adviseren, daarnaast moet je je ook goed verdiepen in het pand wat je wil gaan verhuren.

Verhuur pand

Hiervoor moet je een vergunning aanvragen bij de gemeente om te mogen verhuren. En vergeet de brandveiligheid en de verschillende belastingen niet. Koop je een appartement? Dan heb je ook nog eens toestemming nodig van de Vereniging Van Eigenaren (VvE) voor je mag verhuren.

Ozqur bemiddelt voor jou bij verschillende partijen en maakt het voor kleine en grotere beleggers mogelijk om in een aantal Nederlandse steden te investeren in verhuurde of te verhuren woningen. Dit is bedoeld voor klanten met zakelijke doeleinden, zoals commerciële verhuur.

Je kunt bij ons terecht voor financieel advies voor de aankoop van je eerste beleggingswoning, maar ook voor de (her)financiering van je portefeuille. Leningen kunnen worden aangevraagd door natuurlijke personen, maar ook door rechtspersonen.