Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Ons team

Onze deskundige, gespecialiseerde en enthousiaste professionals staan altijd en graag voor u klaar om u te adviseren in al uw financiële en verzekeringszaken!

We zijn dagelijks van 9:00 tot 17:30 u bereikbaar op: 040 - 235 11 16
hypotheken@ozqur.nl & verzekeringen@ozqur.nl

omer
Ömer Özkür
Directeur
o.ozkur@ozqur.nl
Hoi ik ben Omer, de oprichter van OZQUR BV. Sinds 1999 ben ik actief in de verzekerings- en hypothekenbranche. Met jarenlange ervaring, hart voor de klant en verstand van zaken bedien ik onze klanten van A tot Z bij het afsluiten van hypotheken, verzekeringen en kredieten. Dit heb ik willen uitbreiden en bedrijfseigen gemaakt, zo heb ik uiteindelijk OZQUR BV opgericht in 2006. OZQUR adviseert zijn klanten zoals wij zelf ook geadviseerd willen worden. Open, oprecht en met het hart op de juiste plek. Banken en verzekeraars werken graag met ons samen, omdat ze weten dat ze bij ons niet voor verrassingen komen te staan.Ook voor onze stakeholders zijn we verrassend voorspelbaar.
unsal
Ünsal Kaya
Adviseur Hypotheken & Verzekeringen
u.kaya@ozqur.nl
Ik ben Ünsal Kaya, hypotheek & verzekeringsadviseur sinds 2002. Sinds 2021 zelfstanding ondernemer in samenwerking met OZQUR BV. Van jongs af aan ben ik dol op cijfers. Het was voor mij geen verassing toen ik voor de financiële wereld heb gekozen. Ik heb een hoog energieniveau en werk graag met ambitieuze collega’s om een optimaal resultaat te bereiken. Een goede inventarisatie van de wensen en behoeften van mijn klant staat bij mij hoog in het vaandel. Klanten helpen bij deze grote stap in hun leven, het kopen van hun droomhuis, zal me nooit vervelen!
abdul
Abdul Mutlu
Adviseur Hypotheken & Verzekeringen
a.mutlu@ozqur.nl
Ik ben Abdul Mutlu, hypotheekadviseur sinds 1995. Sinds 2021 zelfstandig ondernemer in samenwerking met OZQUR BV. Betrokken bij de wensen van mijn klanten. Teamplayer, maar kan zeer goed zelfstandig werken. Bijt zich vast in de dossiers van zijn klanten en doet er alles aan om de klanten tevreden te maken en houden. Kracht zit hem in een zeer groot netwerk aan bestaande klanten die in de loop der jaren zijn opgebouwd. Hobby’s; Voetballen en reizen.
ozlem
Özlem Özay
Adviseur Hypotheken & Verzekeringen
o.ozay@ozqur.nl
Ik stel me graag even aan je voor; mijn naam is Özlem Özay 36 jaar en ik woon met mijn twee dochters in Arnhem. Ik heb een lange geschiedenis in de bancaire sector, 6 jaar daarvan bij Rabobank en de laatste 10 jaar bij ABN AMRO Bank als (Internationaal) hypotheekadviseur en accountmanager hypotheken. Mijn hart en passie liggen in de woningmarkt. Het is onwijs belangrijk om goed advies aan te nemen voordat men besluit een woning te gaan kopen. Mijn kracht zit in zowel hypotheekadvies als in begeleiding tijdens de gehele procedure van de aankoop van uw droomwoning.
Daan
Daan Lalaar
Medewerker hypotheken
hypotheken@ozqur.nl
Hoi, ik ben Daan, 50 jaar en ik woon in een klein agrarische dorp in Haps, trotse vader van een zoon. Ik ben 25 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening bij o.a. de Hypotheekbanken, intermediairs, als acceptant, adviseur, binnendienst, waarvan 10 jaar ondernemer als makelaar. Met mijn veelzijdige kennis- en ervaring, als medewerker hypotheken, staat de client centraal en wil je de client ontzorgen bij het aankopen en de financiering traject, met je team ga je ervoor! In mijn vrije tijd, fitness, golf ik en als trainer, coach ik het team van mijn zoon elke zaterdag op de voetbalvelden.
gozderutus
Alex Thé
Medewerker hypotheken
hypotheken@ozqur.nl
Mijn naam is Alex Thé. Woonachtig in Valkenswaard met partner en zoon. Al enige jaren werkzaam in de financiële dienstverlening. Veel ervaring opgedaan op vele facetten binnen de hypotheken bij grootbanken zoals, Volksbank, Delta Lloyd, Abn Amro Rabobank. Sinds begin 2024 werkzaam bij Ozqur. Met team Ozqur werken wij met veel inzet en passie om de wensen en dromen van klanten te realiseren. Buiten het werk heb ik hele andere passies zoals sporten, vakanties, uitgaan en sta 3 keer per week op de trainingsvelden om het voetbalteam van mijn zoon te coachen.
hazal
Hazal Durak
Medewerker hypotheken
hypotheken@ozqur.nl
Mijn naam is Hazal Durak. Vanaf 2021 ben ik werkzaam bij OZQUR Hypotheken. Samen met mijn man woon ik in Limburg. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn familie en vrienden. Wat mij al snel duidelijk werd bij OZQUR is dat de klant centraal staat. Onder collega’s heerst ook een open en gezellige sfeer, wat heel fijn is. Samen met mijn collega’s van de hypotheekafdeling doen wij er alles aan om het hypotheektraject correct te laten verlopen!
simge
Simge Ece May
Medewerker hypotheken
hypotheken@ozqur.nl
Mijn naam is Simge Ece May. Ik ben geboren en getogen in Eindhoven. In 2017 heb ik mijn studie afgerond aan de Sintlucas. Nu ben ik werkzaam bij OZQUR op de hypotheekafdeling als backoffice medewerker. De klant staat bij ons centraal, en dit is terug te zien in ons werk. Al heel snel kwam ik erachter dat ik op de juiste plek was, en ben ik erg blij dat ik deel mag uitmaken van dit prachtige team. Daarnaast ben ik een sociaal vlinder, erg behulpzaam, doorzetter en een echte teamspeler. In mijn vrije tijd ben ik vooral op pad met vrienden en familie of ben ik te vinden in de sportschool. Ik ben altijd te benaderen voor al uw vragen en met veel plezier help ik u graag verder!
melodi
Melodi Bacaksiz
Medewerker hypotheken
hypotheken@ozqur.nl
Ik ben Melodi Bacaksiz-Demir en heb een huisje boompje beestje in België. Ik heb gestudeerd als juridisch medewerker. Momenteel ben ik actief bij OZQUR als Hypotheek medewerker met maar liefst 10 jaar ervaring in de sector. Ik ben een professional die niet afwacht totdat het 'dossier compleet’ is, maar die van aanpakken weet, vooruit denkt en de daad bij het woord voegt. Backoffice is mijn ding, ik help jullie graag verder!
Tunahan
Tunahan Şen
Medewerker afdeling schade
schade@ozqur.nl
Mijn naam is Tunahan, 24 jaar oud en kom uit Eindhoven. In 2019 heb ik mijn studie afgerond op het MBO. Momenteel ben ik werkzaam bij OZQUR als schadebehandelaar. Het geeft mij plezier om mijn werk met toewijding te doen. Ik kan mezelf beschrijven als iemand die behulpzaam, klantgericht en een doorzetter is. Ik doe mijn werk met plezier en sta graag klanten te woord. In mijn vrije tijd ben ik aan het sporten, voetbal kijken, reizen of met familie en vrienden tijd doorbrengen.
Ismail
Ismail Akbal
Medewerker afdeling schade
schade@ozqur.nl
Graag stel ik mij even aan je voor: Mijn naam is Ismail Akbal, 57 jaar, vader van twee kinderen en met mijn vrouw trotse grootouder van ons kleinkind. Mijn vrije tijd breng ik door actief te zijn in de natuur of tijd door te brengen met mijn familie. In het verleden ben ik ruim tien jaar werkzaam geweest in de verzekeringen en heb ik een onderneming gehad. Het helpen van klanten met verzekeringen bleef mij echter trekken waardoor ik per 1 februari jl. ben begonnen bij Ozqur. Deze motivatie gebruik ik graag om u te helpen!
mehmet
Mehmet Kamer
Adviseur Particulier & Zakelijk
m.kamer@ozqur.nl
verzekeringen@ozqur.nl
Hi, ik ben Mehmet, getrouwd, vader van 2 prachtige kinderen en een echte Eindhovenaar! Je kunt mij als volgt omschrijven; betrokken - betrouwbaar - sociaal - behulpzaam & zorgvuldig. Ik ben een videograaf in mijn vrije tijd en video bewerken is echt mijn ding. Sinds 2010 ben ik werkzaam voor OZQUR als schadeadviseur. Wil je deskundig advies voor zowel particuliere als zakelijke verzekeringen? Dan ben je bij mij op het juiste adres! Ik beloof geen gouden bergen als die er niet zijn, maar geef wel deskundig, persoonlijk en eerlijk advies!
sadiye
Sadiye Özkür
Medewerker boekhouding en administratie
info@ozqur.nl
Hoi, mijn naam is Sadiye, getrouwd en moeder van 2 mooie dames. Ik ben verantwoordelijk voor de boekhouding en administratie van OZQUR BV. Samen met mijn collega’s van de verzekerings- en hypotheekafdeling vormen we een geweldig team. Achter de schermen sta ik altijd voor ze klaar. Ik ben sociaal, behulpzaam en vriendelijk. In mijn vrije tijd ben ik vooral op pad met mijn gezin, vrienden en familie.
merve
Merve Ağyar
Stagiaire
hypotheken@ozqur.nl
Mijn naam is Merve Agyar en ik kom uit Geldrop. Ik zit in mijn laatste jaar van juridisch-administratief medewerker. Momenteel loop ik stage bij Ozqur op de hypotheekafdeling. Het bevalt me erg goed, ik leer veel bij hen en ben ik erg blij dat ik deel mag uitmaken van dit team. In mijn vrije tijd breng ik tijd door met familie en vrienden.
irem
Irem Erturan
Stagiaire
hypotheken@ozqur.nl
Mijn naam is Irem Erturan en ik kom uit Uden. Ik volg de opleiding Legal, Insurance & HR Services Specialist en loop momenteel stage op de hypotheekafdeling. Ik krijg hier de kans om veel te leren en waardevolle praktijkervaring op te doen. Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van dit team. Je zou mij kunnen omschrijven als een behulpzaam, vriendelijk en sociaal persoon.
team3
Plekje vrij
Adviseur
solliciteer hier
Ben jij de expert in het geven van passend advies aan particuliere en/of zakelijke relaties of wil je er één worden én op zoek naar een uitdaging? Bel of mail dan vrijblijvend met ons voor een bakje koffie!