Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Deze verzekering vergoedt schade als je als privépersoon per ongeluk iemand verwondt (letsel) of spullen van een ander beschadigt. En als je volgens de wet aansprakelijk bent voor deze schade.

Jij, de logé(s) en het huispersoneel tijdens het werk dat zij voor je doen zijn verzekerd. Je kiest een verzekerd bedrag van € 1.250.000 of € 2.500.000. Je kunt ook een meerpersoonshuishouden verzekeren. Dan zijn ook verzekerd: je partner, je inwonende kinderen, andere personen met wie je duurzaam en in gezinsverband samenwoont, je (groot-, pleeg- of schoon) of familieleden die bij je inwonen.

Extra informatie

Uitwonende ongehuwde kinderen tijdens een voltijdstudie of stage gekoppeld aan deze studie en uitwonende kinderen jonger dan 18 jaar die in verpleeginrichting verblijven, zijn meestal verzekerd.
Schade tijdens een vriendendienst Schade tijdens een vriendendienst is verzekerd tot een maximaal bedrag per gebeurtenis. 
Schade door een huisdier Schade die jouw huisdieren bij iemand anders veroorzaken, is verzekerd.
Schade door de eigen woning Schade veroorzaakt door je woning in Nederland, waarvan je de eigenaar bent, is verzekerd. Bijvoorbeeld een dakpan die op de auto van de buurman valt.

Let op bedragen en dekkingen kunnen verschillen per verzekeraar, bovenstaande is een algemeen beeld van de betreffende dekking.