Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 040-2351116
  • info@ozqur.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

(Junior) Adviseur Verzekeringen/Hypotheken

Functieomschrijving

Als (Junior) Adviseur verzekeringen en hypotheken sta jij particuliere en zakelijke klanten te woord met al hun vragen op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Je wordt opgenomen in een ervaren team van collega’s, waarin je de ruimte krijgt om te werken aan je ontwikkeling tot ervaren adviseur op de buitendienst. Er wordt van je verwacht dat je in eerste instantie direct gaat meedraaien op de binnendienst en buitendienst voor particuliere en zakelijke klanten, maar natuurlijk is er ruimte om dit takenpakket uit te breiden. Afhankelijk van jouw opgedane kennis, ervaring en de voortgang van je ontwikkeling zal hier in overleg met jou een plan voor gemaakt worden. Relatiebeheer staat centraal in jouw takenpakket. Je onderhoudt dan ook goede contacten met particuliere en zakelijke klanten en maatschappijen en leert hoe jij als adviseur het verschil kunt maken. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met een gezellig team vol gedreven collega's! Natuurlijk verwachten we ook dat je commerciële kansen weet te signaleren en benutten vanuit nieuwsgierigheid en enthousiasme. Daar hoort bij dat je het leuk vind om je vast te bijten in een nieuw product en daar alles over uitzoekt voor je collega's en klanten. Je draagt zorg voor het opvolgen van acties die voortkomen uit klantbezoeken en afspraken. Kortom, een zeer uitgebreid takenpakket waarin veel ruimte is voor ontwikkeling en groei! 


Functie-eisen

Om goed van start te gaan in je nieuwe rol als (Junior) Adviseur verzekeringen en hypotheken is het belangrijk dat je al enige ervaring hebt opgedaan op het gebied van particuliere en zakelijke schadeverzekeringen en hypotheken. Dit mag ook vanuit een eerste baan, bijbaan of stage zijn. We eisen dan ook een minimale afgeronde MBO-T of HBO werk en denkniveau. WFT basis en WFT particulier is een must of je bent bereid om deze diploma’s in korte tijd te behalen. Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift, Turks is een pré.

Vanwege de groei en het werk dat dit met zich meeneemt vragen we fulltime beschikbaarheid voor deze functie.

Arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk kun je rekenen op een marktconform salaris wat past bij jouw werkervaring en opleidingsachtergrond. Daarnaast bieden we interessante personeelsvoordelen en kun je rekenen op een werkgever die investeert in jouw carrière! We streven naar een startdatum van 1 juni.

Zijn dit jouw kwaliteiten?

Snel kunnen schakelen

Stressbestendig

Commercieel

Creatief

 

Stuur dan snel jouw sollicitatiebrief voorzien van CV naar: m.kamer@ozqur.nl
Ook voor vragen kun je terecht bij de heer M. Kamer: 040-235 11 16