Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 040-2351116
  • info@ozqur.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Zorgverzekering 2018

Uw verzekeringen zijn bij ons in goede handen, maar als uw tussenpersoon kijken wij altijd waar en hoe het beter kan. Zo bent u bij OZQUR ook welkom voor het afsluiten van een collectieve zorgverzekering met extra voordeel. Door onze samenwerking met UPIVA B.V. heeft u hierbij zelfs de keuze uit verschillende verzekeraars.

Multifunctionele module
De onafhankelijke zorgvergelijkingsmodule van OZQUR adviseert u online over zorgverzekeringen, voorwaarden en premies. Wat biedt of kan de module zoals?

  • Uitgebreid advies bij de keuzemogelijkheden voor aanvullende dekkingen.
  • Huidige zorgverzekeraar al dan niet meenemen in vergelijking op basis van actuele dekking.
  • Direct overzicht van zorgverzekeringen die passen bij uw criteria en wensen.
  • De mogelijkheid om de best passende zorgverzekering direct online af te sluiten.
  • Uw huidige polis bij een deelnemende verzekeraar overzetten naar collectiviteitskorting.

Klik hier voor een vergelijking van uw Zorgverzekering 2018

-----------------------------------------------------------------------------

Prinsjesdag 2018 // 18-09-2018

Prinsjesdag 2018 zit erop en het kabinet heeft de plannen voor het komende jaar bekend gemaakt. We zetten de gevolgen voor de zorgverzekeringen voor u op een rij.

Stijging zorgpremie

In de begroting van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport staat dat de overheid volgend jaar 71 miljard euro uitgeeft aan de gezondheidszorg. Wat betekent dat voor de basisverzekering voor 2019?

Zorgpremie stijgt, eigen risico gelijk

De stijging van de basispremie is forser dan het jaar ervoor en loopt op naar meer dan € 10,- per maand (€ 124,- per jaar). Het verplichte eigen risico blijft zoals eerder afgesproken op € 385,- per jaar. Uiteraard is het mogelijk om het eigen risico te verhogen naar maximaal € 885,-.

12 november: premies zorgverzekeraars bekend
De zorgverzekeraars maken hun premies uiterlijk 12 november definitief bekend. De werkelijke premies verschillen per zorgverzekeraar en kunnen afwijken van de premie in de Miljoenennota, omdat de zorgverzekeraars specifiek voor hun relaties alle zorg- en bedrijfskosten meenemen in hun berekeningen.

Zorgtoeslag omhoog
Ter compensatie gaat de maximale zorgtoeslag ook omhoog. De maximale zorgtoeslag voor eenpersoonshuishoudens stijgt naar € 92,- per maand, die van meerpersoonshuishoudens naar € 277,- per maand.

Inkomensafhankelijke bijdrage zorgverzekeringswet 
De inkomensafhankelijke bijdrage voor de zorgverzekeringswet is zowel voor de werknemers (van 6,90 naar 6,95 %) en van de werkgevers en zzp’ers (van 5,65 naar 5,70 %)  stijgen met 0,5 %.

Wat wijzigt er in de basisverzekering?

In 2019 wijzigen enkele zaken in de basisverzekering