Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

(Junior) Adviseur Verzekeringen/Hypotheken

Functieomschrijving

Als (Junior) Adviseur verzekeringen en hypotheken sta jij particuliere en zakelijke klanten te woord met al hun vragen op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Je wordt opgenomen in een ervaren team van collega’s, waarin je de ruimte krijgt om te werken aan je ontwikkeling tot ervaren adviseur op de binnen- en buitendienst. Kortom, een zeer uitgebreid takenpakket waarin veel ruimte is voor ontwikkeling en groei!

Functie-eisen

Je bent fulltime beschikbaar in je nieuwe rol als (Junior) Adviseur verzekeringen en hypotheken is het belangrijk dat je minimaal een afgeronde MBO-T opleiding of HBO werk en denkniveau hebt. WFT basis & WFT particulier en/of WFT hypotheken is een pre of je bent bereid om deze diploma’s in korte tijd te behalen. Je hebt goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Turkse taal zowel in woord als geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk kun je rekenen op een marktconform salaris wat past bij jouw werkervaring en opleidingsachtergrond. Daarnaast bieden we interessante personeelsvoordelen en kun je rekenen op een werkgever die investeert in jouw carrière!

Zijn dit jouw kwaliteiten?

Snel kunnen schakelen
Stressbestendig
Commercieel
Creatief

Enthousiast geworden over deze functie? Stuur je sollicitatiebrief voorzien van CV naar: m.kamer@ozqur.nl. Ook voor vragen kun je terecht bij de heer M. Kamer: 040-235 11 16