Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 040-2351116
  • info@ozqur.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Stad Holland Aanvullende verzekering

Een aanvullende verzekering is erg handig wanneer u vergoedingen nodig heeft die niet zijn opgenomen in de basisverzekering. Zij bieden complete pakketten met daarin bijvoorbeeld fysiotherapie en tandartsbehandelingen. En wat belangrijk is: iedereen wordt geaccepteerd, ongeacht leeftijd of gezondheid. Kies een aanvullende verzekering als u een basisverzekering bij Stad Holland heeft of deze tegelijk met de aanvullende verzekering afsluit.

Compact AV

Standaard AV

Uitgebreide AV

Extra Uitgebreide AV

Een voordelige aanvullende verzekering voor jongeren!

Ben je tussen de 18 en 27 jaar en wil je goed aanvullend verzekerd zijn? Kies dan voor de Jongeren AV! De premie in 2020 is slechts € 11,25 per maanD. Deze aanvullende verzekering biedt onder andere vergoeding voor fysiotherapie, reisvaccinaties en tandartsbehandelingen.

Kinderen en aanvullend verzekeren

Voor kinderen hoeft u geen aparte aanvullende verzekering af te sluiten. Kinderen hebben dezelfde aanvullende verzekering als de verzekeringnemer op de polis. Ze zijn tot hun 18e jaar gratis meeverzekerd voor zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering. Let er op dat kinderen bepaalde vergoedingen al ontvangen vanuit de basisverzekering, zoals tandartsbehandelingen en fysiotherapie.

Zelf aanpassen in Mijn Stad Holland

  • Binnen de beveiligde online omgeving kunt u zien wat uw huidige aanvullende verzekering is
  • U kunt daar ook een aanvullende verzekering aanvragen of wijzigen
  • Uw zorgkosten kunt u online declareren en een overzicht van alle declaraties inzien