Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

OZQUR


is ruim 15 jaar actief in de verzekerings- en hypotheekbranche.
In die tijd hebben wij een groot netwerk opgebouwd en zijn een vertrouwd partner geworden voor zowel onze klanten alsook onze partners. Met elk onze eigen expertise kunnen wij de klant op professionele wijze bijstaan bij tal van financiële beslissingen op het gebied van schadeverzekeringen, inkomens- en vermogensverzekeringen en hypotheken. Zowel particulier als zakelijk. We zijn een jong klein team met ieder zijn eigen expertise. Onze cultuur kenmerkt zich als open, betrokken en direct. We stellen alles in het werk om onze klanten op een zo goed mogelijke manier te voorzien van het juiste advies, de beste hypotheek of verzekering. Onze daadkracht is ook hetgeen dat OZQUR zover heeft gebracht binnen ons segment. Heb jij ambities? Ook dan zijn wij dé werkgever waar je wilt zijn. Omdat we hard groeien zijn er volop kansen om jezelf door te ontwikkelen. Jouw kennis op het gebied van hypotheken, verzekeringen en overige dienstverlening die wij verstrekken blijft up-to-date dankzij cursussen, permanente educatie en opleidingen dit alles afgestemd op jouw persoonlijke ambities.

Krijg jij energie van het proactief adviseren van klanten?

Schadeadviseur binnendienst

 

Functieomschrijving
Als schadeadviseur ben je verantwoordelijk voor de verzekeringsadvies en schade afhandeling van hoofdzakelijk particuliere relaties. Samen met je andere collega’s zorg je ervoor dat een schadedossier efficiënt en accuraat wordt verwerkt en de klant steeds op de hoogte blijft van voortgang.

Jouw commerciële drive en ondernemende kwaliteiten stellen je in staat om de lokale markt vanuit kantoor verder te bewerken en nieuwe klanten toe te voegen aan jouw portefeuille. Daarnaast bedien je de bestaande klanten en zorg je voor een hoge klanttevredenheid bij jouw klanten. Met jouw kennis van de procedures en processen op de afdeling  denk je mee over het continu verbeteren van processen en procedures om te komen tot een kwalitatief optimale dienstverlening.

Functie-eisen

 • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau
 • Je bent in het bezit van WFT Schade Particulier, bij voorkeur ook WFT Zakelijk
 • Je hebt 2 jaar werkervaring, bij voorkeur opgedaan bij een onafhankelijk advieskantoor
 • Je bent een ondernemend en kunt zelfstandig werken
 • Je bent accuraat, commercieel ingesteld en hebt een goed inlevingsvermogen
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als in geschrift
 • Goede beheersing van de Engelse en Turkse taal is een pré

Wij bieden

 • Een uitdagende fulltime functie (parttime is bespreekbaar)
 • Samenwerking in een klein team in een informele en prettige sfeer
 • Hybride werken
 • Een marktconform salaris en prima overige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contactgegevens

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact met ons op. Telefoonnummer 040-235 11 16 en vraag naar Dhr. Kamer of stuur een mail naar m.kamer@ozqur.nl

Ps: Open sollicitaties zijn ook welkom