Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 040-2351116
  • info@ozqur.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Taxiverzekering

Op zoek naar een goedkope taxiverzekering met dekkingsmogelijkheden door heel Nederland, inclusief de grote steden? Wij hebben voor u de juiste oplossing. U kunt bij ons uw taxi goedkoop en voordelig verzekeren. U moet echter wel in het bezit zijn van een TX keurmerk. De meeste verzekeringsmaatschappij bieden geen taxiverzekeringen meer aan. Als men wel een taxiverzekering aanbiedt dan is de premie vaak erg hoog. Wij bieden u een extra korting bij Avero Achmea. Een taxiverzekering hoeft dus niet duur te zijn. Neem telefonisch contact op voor een vrijblijvend premieberekening.

De onderstaande gegevens dienen wij te ontvangen voor een premieberekening.

o   Bedrijfsnaam

o   Dekking WA /  WA beperkt casco / All risk

o   Geboortedatum bestuurder

o   Kenteken

o   * Aantal opgebouwde schadevrije jaren

o   Aantal jaren rijbewijs

o   TX keurmerk

Wij maken met de gegevens die we van u ontvangen samen met u een berekening. Nadat de berekeningen gemaakt zijn kijken we samen met u naar het pakket die het best bij u past. En bemiddelen wij u in de tijd dat u uw verzekering heeft lopen bij ons.

* Schadevrije jaren van uw taxi kunt u altijd meenemen, dit zal de premie beïnvloeden en ervoor zorgen dat u minder betaald. Hoe hoger de schadevrije jaren, hoe meer korting u krijgt op de polis. Volgens de nieuwe regel worden de privé opgebouwde schadevrije jaren niet meegenomen in de berekening. Wij bieden u een extra korting bij Avero Achmea.

Klik hier om uw taxiverzekering te berekenen of neem telefonisch contact op via 040-2351116, per WhatsApp 06 50401620 of via de mail verzekeringen@ozqur.nl.

BEREKEN HIER DE PREMIE VOOR UW TAXIVERZEKERING

Let op: klik voor optie taxi in de berekening om de juiste hoedanigheid te kiezen

Update: Vanaf 14-03-2018 heeft Avero de vereiste dat men moet voldoen aan een TX Keurmerk