Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Bereken hier uw zorgverzekering via ONVZ

 

ONVZ

Optimale vrije zorgkeuze

Net als jij gelooft ONVZ in vrijheid. Vrijheid om je eigen keuzes te maken. Vrijheid om te doen wat je wilt doen.

Bij ONVZ heb je de optimale vrijheid om een eigen dokter en ziekenhuis te kiezen. Zo'n keuze is echter niet altijd eenvoudig. Daarom is het soms goed om even te overleggen. Met iemand die niet alleen een luisterend oor biedt, maar ook het zorglandschap tot in detail kent. Een professional dus, die je perfect terzijde kan staan bij het maken van jouw keuze en ook kan helpen bij wachtlijstbemiddeling en mantelzorg.

Ruimste dekking en snelle uitbetaling

Bij ONVZ ben je verzekerd van buitengewoon veel vrijheid. Daarnaast profiteer je binnen de aanvullende verzekeringen van de ruimste dekking van Nederland en snelle uitbetaling van declaraties. Bovendien krijg je van onze ZorgConsulenten persoonlijke hulp en advies als je zorg nodig hebt. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld wordt, mocht het nodig zijn.

Naar welke zorgverlener of naar welk ziekenhuis je ook gaat, bij ONVZ krijg je altijd de volledige vergoeding. We hanteren vanaf 1 januari 2021 alleen maximale vergoedingen bij zorgverleners in de wijkverpleging en ggz waar ONVZ géén contract mee heeft. Onze ZorgConsulenten helpen je graag om de zorg te vinden die bij je past.

Second opinion

Twijfel je over de diagnose die jouw huisarts, medisch specialist of andere zorgverlener met je heeft besproken? Of over een voorgestelde behandeling? Dan kun je bij ONVZ een second opinion aanvragen.

Klik hier voor een vergelijking, premie(korting) en vergoedingenoverzicht van aangesloten verzekeraren. U kunt een onafhankelijk vergelijking maken of kies direct uw gewenste zorgverzekeraar (zie Verzekering afsluiten)