Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 040-2351116
  • info@ozqur.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Meer keuzes

Klik hier voor een vergelijking bij ONVZ zorgverzekering 2018

ONVZ

ONVZ is een landelijk opererende, middelgrote zorgverzekeraar die uitsluitend ziektekosten verzekert. Dat doen ze met veel enthousiasme en kennis van zaken. En in een intensieve samenwerking met anderen.

Door degelijk werk van zorginkooporganisatie Multizorg VRZ, een goede relatie met zorgverleners en een stabiel financiële positie die hun zelfstandigheid waarborgt. En heel belangrijk: in samenwerking met professionele verzekeringsadviseurs zoals OZQUR. Want bij een goed product hoort een goed advies.

Hart voor mensen

ONVZ onderscheidt zich als een kwalitatieve zorgverzekeraar met hart voor mensen. Zij schrijven dus niet voor naar welke arts of andere zorgverlener iemand moet gaan. Dit in tegenstelling tot naturaverzekeraars.

De overheid bepaalt welke zorg onder de basisverzekering valt. ONVZ vindt dat u zelf mag kiezen naar welke arts of ziekenhuis u gaat. Dat is restitutie. ONVZ biedt u optimale vrije keuze bij het kiezen van uw zorgverlener.

U kiest zélf naar welke arts of zorgverlener u gaat. Wij kunnen u helpen kiezen

De ZorgConsulenten bieden een luisterend oor en kennen het zorglandschap tot in detail. Zij geven kwalitatief goede informatie over ziekenhuizen en zelfstandig behandelcentra in Nederland. Zo kunt u beter kiezen naar welke arts of ziekenhuis u wilt gaan.

Premie Basisverzekering Restitutie € 118,34 // € 385 Eigen risico

Klik hier voor een vergelijking, premie(korting) en vergoedingenoverzicht van aangesloten verzekeraren. U kunt een onafhankelijk vergelijking maken of kies direct uw gewenste zorgverzekeraar (zie Verzekering afsluiten)