Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

DossierNet-2: toegang extranetten beschikbaar

Al uw extranetten nu via Admin beschikbaar
Een praktische toevoeging in DossierNet-2.

In Admin kunt u nu links onderaan via 'instellingen' de namen van de extranetten invoeren, waar u graag zaken mee doet. Tevens kunt u daar van ieder extranet de wachtwoorden en inlogcodes invoeren en opslaan. 
Het maakt alle schriftelijke lijstjes met codes (die om één of andere reden vaak onvindbaar zijn) nu volstrekt overbodig.
Want na het invoeren en opslaan van de gegevens, vinden u en uw medewerkers, linksboven via de button 'extranetten', alle gegevens verzameld. Ieder extranet heeft dan zijn eigen regel met codes.

Handmatig inloggen
U komt direct op het extranet terecht door linksboven via de button 'extranetten' vooraan de regel te klikken op het pijltje. De meeste extranetten vragen aan u om uw wachtwoord en toegangscode. Die kunt u nu met een eenvoudig knippen-en-plakken opgeven op het betreffende inlogscherm. Want u hebt alle gegevens op één scherm beschikbaar.

Rechtstreeks inloggen:
Wanneer de systeembeheerder van het betreffende extranet u daarbij wil helpen, is het ook mogelijk om Admin zo in te regelen, dat u direct ingelogd bent. De codes worden dan 'meegeschoten' naar het extranet.
In dat geval dient u per extranet de POST- of GET-commando's met de veldnamen op te geven. In de meeste gevallen zult u echter kiezen voor 'handmatig inloggen'. Een wat ingewikkelde procedure, die alleen in enkele gevallen het inloggen zal vergemakkelijken. In de meeste gevallen zult u waarschijnlijk kiezen voor 'handmatig inloggen'.

Inloggen via Digitaal paspoort
Veel extranetten zijn ook bereikbaar via het digitaal paspoort. In dat geval kunt u volstaan met het aanklikken van het pijltje, waarna het inloggen automatisch verloopt.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 27-12-2007. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.