Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

VEREENDE Verzekeringen

WA verzekering via Oekraïense verzekeraar

Veel mensen proberen de oorlog in Oekraïne te ontvluchten en zoeken een veilige haven in Europa en ook in Nederland. Sommigen gebruiken hiervoor een eigen auto en het is belangrijk dat hiervoor de wettelijk vereiste WA verzekering is afgesloten.

We hebben eerder gecommuniceerd over een korte termijn verzekering die wij als oplossing kunnen aanbieden. Wij hebben vernomen dat een aantal Oekraïense verzekeraars nog gewoon actief is. Zij kunnen verzekeringen uitgeven met een dekking voor heel Europa en tegen een gunstiger tarief dan wij kunnen aanbieden. Als u een aanvraag ontvangt voor een WA verzekering voor een Oekraïense vluchteling, raden wij eerst aan dat hij of zij met de eigen (of een andere) Oekraïense verzekeraar contact opneemt. Ook kunnen aflopende verzekeringen dus nog worden geprolongeerd. Hieronder vindt u de websites van de meest gebruikte verzekeraars in Oekraïne.

 

Oekraïense  verzekeraarWebsite
ОРАНТА https://oranta.ua
АСКА https://aska.ua
ІНГО https://ingo.ua
КНЯЖА ВІЄННА ІНШУРАНС ГРУП https://kniazha.ua
УТСК https://utico.ua
ПЗУ Україна https://pzu.com.ua
ТАС https://sgtas.ua
УСГ https://ukringroup.ua
ПЕРША https://persha.ua
ГАРДІАН https://grdn.com.ua

Korte Termijn Verzekering Oekraïne: hoe kunt u deze aanvragen?

Momenteel hebben wij mogelijkheden om een verzekeringsoplossing voor vluchtelingen uit Oekraïne met een onverzekerde auto: de Korte Termijn Verzekering. Bel ons voor meer info; 040-2351116.

Nog even op een rijtje:

  • Vereende biedt een WA dekking voor maximaal 3 maanden. Mocht de tragedie in Oekraïne langer duren, dan kunnen ze daarna nog een keer 3 maanden dekking bieden.
  • Bij deze WA dekking verstrekken zij een reguliere groene kaart (Internationaal Verzekeringsbewijs). Hierdoor is ook dekking over de grens.
  • De Vereende geeft kosteloos een Ongevallen Inzittendenverzekering voor dezelfde periode. Deze kent een dekking van €10.000 bij overlijden en €30.000 bij blijvende invaliditeit.

Bel OZQUR verzekeringen voor meer info; 040-2351116.