Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

OZQUR is ruim 15 jaar actief in de verzekerings- en hypotheekbranche.
In die tijd hebben wij een groot netwerk opgebouwd en zijn een vertrouwd partner geworden voor zowel onze klanten alsook onze partners. Met elk onze eigen expertise kunnen wij de klant op professionele wijze bijstaan bij tal van financiële beslissingen op het gebied van schadeverzekeringen, inkomens- en vermogensverzekeringen en hypotheken. Zowel particulier als zakelijk. We zijn een jong klein team met ieder zijn eigen expertise. Onze cultuur kenmerkt zich als open, betrokken en direct. We stellen alles in het werk om onze klanten op een zo goed mogelijke manier te voorzien van het juiste advies, de beste hypotheek of verzekering. Onze daadkracht is ook hetgeen dat OZQUR zover heeft gebracht binnen ons segment. Heb jij ambities? Ook dan zijn wij dé werkgever waar je wilt zijn. Omdat we hard groeien zijn er volop kansen om jezelf door te ontwikkelen. Jouw kennis op het gebied van hypotheken, verzekeringen en overige dienstverlening die wij verstrekken blijft up-to-date dankzij cursussen, permanente educatie en opleidingen dit alles afgestemd op jouw persoonlijke ambities.

Krijg jij energie van het proactief adviseren van klanten? Weet jij ons alles te vertellen over schadeverzekeringen? En heb jij lef, oog voor commercie en een frisse blik op verzekeringen? Dan zoeken wij jou!

Binnendienst schadeadviseur (40 uur)

 

Functieomschrijving

Als schadeadviseur bij OZQUR ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verzorgen van onafhankelijk advies en alle aan particuliere en zakelijk gerelateerde verzekeringen aan relaties. Je werkt in een klein team in een informele sfeer. In deze rol adviseer je prospects en bestaande klanten en bemiddel je in verzekeringen. Samen met je ondersteunende collega’s zorg je ervoor dat een schadedossier efficiënt en accuraat wordt verwerkt, waarbij de klant steeds op de hoogte is van de status van zijn dossier. Verder ben je medeverantwoordelijk voor het continu verbeteren van processen. Jouw kritische blik en feedback wordt zeer op prijs gesteld en draagt bij aan het verder optimaliseren van onze interne processen. Je hebt een commerciële drive en vindt het uitvoeren van lokale marktbewerkingsactiviteiten een mooie uitdaging. Daarnaast beheer je de bestaande portefeuille.

 

Functie-eisen

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Je bent in het bezit van WFT Basis, WFT Schade Particulier en/of Zakelijk
  • Je hebt 3 jaren werkervaring, bij voorkeur opgedaan bij een onafhankelijk advieskantoor
  • Je bent een ondernemend type dat uitstekend zelfstandig kan werken
  • Je bent accuraat, commercieel ingesteld en kunt je goed inleven in de klant
  •  Engels en Turks is een pré

 

Wij bieden

  • Een uitdagende fulltime (40 uur) functie. (Parttime is bespreekbaar)
  • Samenwerking in een klein team in een informele en een prettige werksfeer
  • Thuiswerk mogelijkheden (ook na corona)
  • Een marktconform salaris en prima overige secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Contactgegevens

Ben je enthousiast over deze functie? Stuur dan jouw motivatiebrief met CV naar

OZQUR
T.a.v. M. Kamer
Mahatma Gandhilaan 8, 5653 ML Eindhoven
Je kunt je motivatie + CV ook mailen naar m.kamer@ozqur.nl

Ps: Open sollicitaties zijn ook welkom